Leszbosz, Európa szégyene

Írta: Jean Ziegler
Fordította: Piróth Attila
Tördelés, borítóterv: Dányádi Sára
Szerkesztette: Klopfer Judit

Leszbosz, Európa szégyene
Támogatás összesítő

TÁMOGATÁS ÖSSZESÍTŐ

A személyes adataid védelme a számunkra kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Az adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül (akár a 8. munkanapon). Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Fentiek miatt a www.konyvmecenas.hu oldalon támogatott könyvek esetében az elállás joga nem gyakorolható.


Kiadványban szereplő támogató nevePéldányszámTámogatási összeg
db 0 Ft
Adomány0 Ft
Fizetendő0 Ft

Alapítva 2014