Hír

Támogatási folyamat részletes leírása

1. lépés (Regisztráció)

Ahhoz, hogy valaki támogatni tudjon egy könyvet, ahhoz előbb regisztrálnia kell az oldalra. Ehhez a Regisztrálj! ikonra kell kattintani.

1

A regisztráció során meg kell adni az e-mail címünket és egy általunk választott jelszót, majd a Regisztrálok gombra kattintani.

mecenas_002

Az oldal egy automatikus levelet küld nekünk, egy visszaigazoló linkkel, amire rákattintva tudjuk véglegesíteni a regisztrációnkat. (Amennyiben a levelezőnk nem jeleníti meg a linket, akkor azt egyszerűen be kell másolni a böngészőbe, és úgy megnyitni.)

mecenas_003

2. lépés (Támogatás)

A Mecénásra váró könyv(ek) közül tudjuk kiválasztani a támogatandó könyvet, jelen esetben ez az Egyszervolt… meseantológia, a könyv borítója alatt kattintsunk a Támogatom gombra.

2

3. lépés (Személyes adatok megadása)

A Támogatási folyamat  első oldalán adjuk meg a személyes adatainkat, a szállítási címünket, illetve a számlázási címünket. (Amennyiben a számlázással kapcsolatos további kérdés felmerül, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@konyvmecenas.hu címen.)

Adjunk meg egy nevet, akinek a nevét szeretnénk a könyv támogatói oldalán látni. (A mezőbe csak egy nevet írjunk.)

Ha több nevet is szeretnénk megadni, akkor az Ajándékozott hozzáadása + linkre kell kattintani, így újabb neve(ke) írhatunk be.

A példányszám növelésével tudjuk beállítani, hogy az adott ajándékozottnak hány példányt szeretnék adni.

3

4. lépés (a Támogatási összeg megadása)

Az oldal kiszámítja a minimális támogatási összeget, de természetesen nagyobb összeget is meg lehet adni.

Személyes átvétel esetén, a 1063 Budapest, Székely Bertalan utca 5. szám alatti irodánkban lehet hozzájutni a könyvekhez, a honlapon feltüntetett átvételi időpontokban, személyes egyeztetés után.

A futáros kiszállítást a Fáma Futár végzi, ez belföldön 1000 Ft-ot jelent, amelyet a támogatáson felül pluszban kell kifizetni, a sikeres kézbesítéshez szükség lesz egy telefonszámra is, hogy a futár egyezteti tudjon a címzettel.

Amennyiben minden adatot rendben találunk kattintsunk a Tovább gombra.

4

5. lépés (Támogatás véglegesítése)

A Támogatási oldal második oldalán láthatjuk a Támogatási összesítőt, itt részletezve fogjuk majd látni a megadott adatainkat, az ajándékozottaink nevét, illetve a támogatás összeget. A véglegesítéséhez kattintsunk a Támogatom gombra.

5

 

6. lépés (Támogatás utáni teendők)

A sikeres támogatásról e-mailben kapunk értesítést. Amennyiben utalással fizetünk, akkor a levélben megadott támogatási kódot és nevet kell megadni a közlemény rovatban, természetesen a pontos számlaszám adatokat is elküldjük. Az átvételről e-mailben értesítjük a támogatókat.

Érdemes lesz a támogatási időszak lezárulta után is felkeresni az oldalt, mert külön a Mecénásoknak szánt exkluzív híreket olvashatnak.

Ha bármilyen további dolog nem egyértelmű számunkra, akkor érdemes megnézni a GYIK menüpontot, illetve az info@konyvecenas.hu e-mail címen érdeklődni.

Kérjük, segítség munkánkat azzal, hogy minél több ismerősüknek, barátjuknak mesélnek a Könyvmecénásról!

Támogatási folyamat részletes l...
Vissza

Alapítva 2014