Hír

Támogatási folyamat részletes leírása

1. lépés (Regisztráció) Ahhoz, hogy valaki támogatni tudjon egy könyvet, ahhoz előbb regisztrálnia kell az oldalra. Ehhez a Regisztrálj! ikonra kell kattintani. 1 A regisztráció során meg kell adni az e-mail címünket és egy általunk választott jelszót, majd a Regisztrálok gombra kattintani. mecenas_002 Az oldal egy automatikus levelet küld nekünk, egy visszaigazoló linkkel, amire rákattintva tudjuk véglegesíteni a regisztrációnkat. (Amennyiben a levelezőnk nem jeleníti meg a linket, akkor azt egyszerűen be kell másolni a böngészőbe, és úgy megnyitni.) mecenas_003 2. lépés (Támogatás) A Mecénásra váró könyv(ek) közül tudjuk kiválasztani a támogatandó könyvet, jelen esetben ez az Egyszervolt... meseantológia, a könyv borítója alatt kattintsunk a Támogatom gombra.

2

3. lépés (Személyes adatok megadása) A Támogatási folyamat  első oldalán adjuk meg a személyes adatainkat, a szállítási címünket, illetve a számlázási címünket. (Amennyiben a számlázással kapcsolatos további kérdés felmerül, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@konyvmecenas.hu címen.) Adjunk meg egy nevet, akinek a nevét szeretnénk a könyv támogatói oldalán látni. (A mezőbe csak egy nevet írjunk.) Ha több nevet is szeretnénk megadni, akkor az Ajándékozott hozzáadása + linkre kell kattintani, így újabb neve(ke) írhatunk be. A példányszám növelésével tudjuk beállítani, hogy az adott ajándékozottnak hány példányt szeretnék adni.

3

4. lépés (a Támogatási összeg megadása) Az oldal kiszámítja a minimális támogatási összeget, de természetesen nagyobb összeget is meg lehet adni. Személyes átvétel esetén, a 1094 Budapest, Tűzoltó utca 1/B. (Közvetlenül a 3. szám mellett!) alatti irodánkban lehet hozzájutni a könyvekhez, a honlapon feltüntetett átvételi időpontokban. A futáros kiszállítást a Fürge Futár végzi, ez belföldön 1500 Ft-ot jelent, amelyet a támogatáson felül pluszban kell kifizetni, a sikeres kézbesítéshez szükség lesz egy telefonszámra is, hogy a futár egyezteti tudjon a címzettel. Amennyiben minden adatot rendben találunk kattintsunk a Tovább gombra.

4

5. lépés (Támogatás véglegesítése)

A Támogatási oldal második oldalán láthatjuk a Támogatási összesítőt, itt részletezve fogjuk majd látni a megadott adatainkat, az ajándékozottaink nevét, illetve a támogatás összeget. A véglegesítéséhez kattintsunk a Támogatom gombra. 5   6. lépés (Támogatás utáni teendők) A sikeres támogatásról e-mailben kapunk értesítést. Amennyiben utalással fizetünk, akkor a levélben megadott támogatási kódot és nevet kell megadni a közlemény rovatban, természetesen a pontos számlaszám adatokat is elküldjük. Az átvételről e-mailben értesítjük a támogatókat. Érdemes lesz a támogatási időszak lezárulta után is felkeresni az oldalt, mert külön a Mecénásoknak szánt exkluzív híreket olvashatnak. Ha bármilyen további dolog nem egyértelmű számunkra, akkor érdemes megnézni a GYIK menüpontot, illetve az info@konyvecenas.hu e-mail címen érdeklődni. Kérjük, segítség munkánkat azzal, hogy minél több ismerősüknek, barátjuknak mesélnek a Könyvmecénásról!

Támogatási folyamat részletes l...
Vissza

Alapítva 2014